NL
EN

ontmoet het team

Marque Draijer

Na een carrière van 20 jaar bij multinationals als Unilever, ASML, KPN en NXP in onder andere verschillende Director en Vice President HR rollen maakte Marque de overstap naar Managing Partner bij Evolvere. Daar zet hij zijn ruime kennis en brede ervaring in voor verschillende opdrachtgevers. Zijn manier van werken wordt zeer gewaardeerd om de hoge kwaliteit en impact. Marque is breed inzetbaar op alle aspecten van leiderschaps-, team- en organisatie-ontwikkelprogramma’s, of het nu gaat om strategisch advies, executive coaching, faciliteren van teams,  het leiden van trainingen of interim rollen. Hij werkt vanuit het uitgangspunt dat het ontwikkelen van professionals, leiders, teams en organisaties niet alleen op de lange, maar zeker ook op de korte termijn waarde moeten creëren. Zijn stijl is zowel uitdagend – hij staat erom bekend dat hij alle vragen durft te stellen die gesteld moeten worden - als vernieuwend en daagt mensen en organisaties uit boven zichzelf uit te groeien.

Kim Draijer

Na haar studie kwam Kim er al snel achter dat wanneer je in organisaties iets voor elkaar wilt krijgen, de mensen essentieel zijn. Met het aansluiten bij waar de mensen zijn, sluit je aan bij de realiteit van de organisatie. Bij dat inzicht, ontstond ook een fascinatie voor de ontwikkeling en effectiviteit van mensen en wat hen daarbij eventueel belemmert. Kim heeft via trainingen en opleidingen verbreding en verdieping gezocht op dit vlak. Ze is ervan overtuigd dat er geen standaard recept is voor ontwikkeling. De uitdaging is om precies het goede te doen wat nodig is. En dat maakt het ontwikkelen van organisaties en mensen een feestje, waarin ze al haar creativiteit kwijt kan. Kim is gespecialiseerd in het ontwerp van ontwikkelprogramma’s van hoofdlijn tot detail van operationeel tot executive niveau. Zij heeft onder andere interventies ontworpen voor cultuurontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teamtrajecten voor grote multinationals. Zij heeft de gave om heel snel de behoefte van de organisatie te doorgronden en dit om te zetten naar een innovatief design met impact. Kenmerkend zijn haar daadkracht, mens- en resultaatgerichtheid en creativiteit. Naast gepassioneerd ontwikkelaar van mensen is Kim Managing Partner van Evolvere.

Tanja van Heeswijk

Tanja heeft ruim 10 jaar ervaring als organisatieadviseur. Wat haar drijft is zorgen dat iedereen zich betrokken voelt bij het grotere geheel. Afwisselend is ze werkzaam geweest zowel bij de overheid als bij het bedrijfsleven. Haar expertise ligt bij financiële en procesmatige onderwerpen. Ze heeft gebouwd aan de realisatie van nieuwe organisaties en aan het professionaliseren van bestaande organisaties. Sinds begin 2017 maakt ze deel uit van de relatief jonge organisatie Evolvere en combineert ze de rol van controller van Evolvere met de rol van medior consultant. In haar vrije tijd doet ze yoga en geeft ze yogales.

Nienke Jansen

De carrière van onze parttime assistent varieerde van kleine naar grote bedrijven, op zowel nationaal als internationaal niveau. Komende vanuit de Randstad voelt Nienke zich sinds 2003 thuis in Den Bosch. Met haar directe no-nonsense aanpak, kwaliteiten in haar talen en oog voor detail vult ze ons team mooi aan. Ze is een enthousiaste en bescheiden collega die zeer klantgericht haar support biedt aan de mensen binnen en buiten het kantoor. Nienke is duidelijk een mensen-mens en levensgenieter; ze geniet van haar gezin, van een (pop)concert, tennist graag, wandelt veel en neemt wanneer mogelijk de fiets naar kantoor.

meer informatie

blijf up-to-date

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bedankt!
Oops! Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals...

Of volg ons.