NL
EN

tijd

Bel voor actuele data 
073 - 203 24 73

adres

Landgoed De Biestheuvel Hoogcasteren 25
Hoogeloon

prijs

1.990 euro (all-in)

me at my best in 3 dagen

Succesvol zijn en blijven in uitdagende situaties. Een mix van bewezen technieken en
interventies voor effectief state-of-mind management.

Being at your best: succesvol zijn in elke situatie.
In de veelheid van alles wat je kunt doen om op je best te zijn, zijn er een aantal dingen die écht werken. Tijdens dit driedaagse programma leren we je de neurologische en psychologische aspecten begrijpen, van emoties die je effectiviteit verminderen. En hoe je dit begrip kunt gebruiken om dit te overwinnen. We bieden je een breed scala aan bewezen technieken die werken. Die je helpen je state of mind te managen en je vermogen om op topniveau te presteren te vergroten op een diep en duurzaam niveau. Je zult de kracht ervaren die reeds in je zit en je zult ervaringen creëren die je hele leven een bron van kracht zullen zijn. Deze training is ontworpen voor professionals en leiders die hun prestaties, significant willen verbeteren, die met hun prestaties meer impact willen hebben en in hun interactie met anderen effectiever willen zijn.


Programma

Dag 1
Neurologische en psychologische aspecten van emoties die je effectiviteit verminderen en hoe deze te overwinnen. Diepe confrontatie met je angsten en hoe deze te managen.

Dag 2
Realiseer een ‘inzetten op winnen’ state-of-being en leer hoe je jezelf presenteert met maximale impact. Hoe creëer je een mentale staat zodat je in staat bent om altijd maximaal te presteren.

Dag 3
Ontdek en werk aan de basisdoorzaken van wat je in de weg staat. Verwijderen van diepgewortelde blokkades, creëren van een state-of-being die impact heeft en bouw aan commitment voor verandering.

Naast deze activiteiten zijn er diverse andere activiteiten om de impact van deze workshop te maximaliseren. Wij kunnen ook (on the job) coaching en/of een mentortraject verzorgen. Het verder oefenen in de praktijk onder begeleiding is ook mogelijk.

Minimum aantal deelnemers 14, maximum aantal deelnemers 26.

Marque Draijer

Na een carrière van 20 jaar bij multinationals als Unilever, ASML, KPN en NXP in onder andere verschillende Director en Vice President HR rollen maakte Marque de overstap naar Managing Partner bij Evolvere. Daar zet hij zijn ruime kennis en brede ervaring in voor verschillende opdrachtgevers. Zijn manier van werken wordt zeer gewaardeerd om de hoge kwaliteit en impact. Marque is breed inzetbaar op alle aspecten van leiderschaps-, team- en organisatie-ontwikkelprogramma’s, of het nu gaat om strategisch advies, executive coaching, faciliteren van teams,  het leiden van trainingen of interim rollen. Hij werkt vanuit het uitgangspunt dat het ontwikkelen van professionals, leiders, teams en organisaties niet alleen op de lange, maar zeker ook op de korte termijn waarde moeten creëren. Zijn stijl is zowel uitdagend – hij staat erom bekend dat hij alle vragen durft te stellen die gesteld moeten worden - als vernieuwend en daagt mensen en organisaties uit boven zichzelf uit te groeien.

Eveline van der Horst

Eveline is een ervaren coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie en optimale performance van personen en teams. Ze werkt ook als veranderkundige en ondersteunt organisaties en teams die door een transformatie gaan. De kern van haar werk is het creëren en behouden van diepgaande veranderingen in mensen en organisaties. Ze is ervan overtuigd dat iedereen alle mogelijkheden reeds bezit om de beste versie van zichzelf te zijn. Haar stijl van trainen en coachen laat mensen zich op hun gemak voelen en tegelijkertijd creëert ze een omgeving waarin deelnemers kunnen stretchen buiten hun comfortabele zone. Eveline is een van de trainers van Evolvere.

meer informatie

blijf up-to-date

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bedankt!
Oops! Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals...

Of volg ons.