NL
EN

tijd

Bel voor actuele data 
073 - 203 24 73

adres

Statenlaan 20 ’s‑Hertogenbosch

prijs

495,00 euro
(inclusief lunch)

me at my best in een dag

Succesvol zijn en blijven in uitdagende situaties. Een mix van bewezen technieken en interventies voor effectief state-of-mind management.

Being at your best: succesvol zijn in elke situatie.
Het beste uit jezelf halen begint met het managen van je denkwijze in iedere voorkomende situaties.

Altijd effectief zijn, zelfbewust, vriendelijk, grappig, assertief of succesvol zijn, dat is wat je wilt. Tijdens deze eendaagse workshop leer je hoe je je te allen tijde (weer) ontspannen en krachtig kunt voelen zodat je de beste versie van jezelf kunt zijn. Wij bieden een mix van bewezen technieken die je in staat stellen je state-of-mind te managen. Aan het einde van de workshop wéét je niet alleen hoe je de beste versie van jezelf wordt lukt het je ook daadwerkelijk om het beste in jezelf naar boven haalt in iedere denkbare situatie. Je bent niet langer aan het overleven maar staat krachtig en zelfverzekerd in het leven. 

Deze workshop is voor iedereen die wil afrekenen met datgene wat hem of haar uit zijn of haar kracht haalt. Voor eenieder die zijn eigen prestaties wil verbeteren en succesvol wil zijn, juist in uitdagende situaties. De workshop geeft ook handvatten aan coaches of mentoren die meer willen halen uit state-of-mind management.

Programma

Naast dit programma zijn er ook diverse activiteiten om de impact van deze workshop te maximaliseren. Wij kunnen ook (on the job) coaching en/of een mentortraject verzorgen. Het verder oefenen in de praktijk onder begeleiding is ook mogelijk.

Minimum aantal deelnemers 14, maximum aantal deelnemers 26.

Marque Draijer

Na een carrière van 20 jaar bij multinationals als Unilever, ASML, KPN en NXP in onder andere verschillende Director en Vice President HR rollen maakte Marque de overstap naar Managing Partner bij Evolvere. Daar zet hij zijn ruime kennis en brede ervaring in voor verschillende opdrachtgevers. Zijn manier van werken wordt zeer gewaardeerd om de hoge kwaliteit en impact. Marque is breed inzetbaar op alle aspecten van leiderschaps-, team- en organisatie-ontwikkelprogramma’s, of het nu gaat om strategisch advies, executive coaching, faciliteren van teams,  het leiden van trainingen of interim rollen. Hij werkt vanuit het uitgangspunt dat het ontwikkelen van professionals, leiders, teams en organisaties niet alleen op de lange, maar zeker ook op de korte termijn waarde moeten creëren. Zijn stijl is zowel uitdagend – hij staat erom bekend dat hij alle vragen durft te stellen die gesteld moeten worden - als vernieuwend en daagt mensen en organisaties uit boven zichzelf uit te groeien.

Eveline van der Horst

Eveline is een ervaren coach en trainer in persoonlijke ontwikkeling, effectieve communicatie en optimale performance van personen en teams. Ze werkt ook als veranderkundige en ondersteunt organisaties en teams die door een transformatie gaan. De kern van haar werk is het creëren en behouden van diepgaande veranderingen in mensen en organisaties. Ze is ervan overtuigd dat iedereen alle mogelijkheden reeds bezit om de beste versie van zichzelf te zijn. Haar stijl van trainen en coachen laat mensen zich op hun gemak voelen en tegelijkertijd creëert ze een omgeving waarin deelnemers kunnen stretchen buiten hun comfortabele zone. Eveline is een van de trainers van Evolvere.

meer informatie

blijf up-to-date

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bedankt!
Oops! Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals...

Of volg ons.