NL
EN

tijd

Bel voor actuele data 
073 - 203 24 73

adres

Statenlaan 20 ’s‑Hertogenbosch

prijs

5.000 euro
4 trainingsdagen + teamdag met eigen team

my team at its best

Een leiderschapstraining waarin we concrete tools inzetten om uw teamleiderschap te verbeteren, inclusief een begeleide teamdag om uw team direct effectiever te maken

Wij bieden u de kans om in een intensieve training te leren wat de elementen zijn die de effectiviteit van uw team beïnvloeden. U gaat concreet aan de slag met uw persoonlijk leiderschap en met uw team. De vertaling van wat u in de training leert en ervaart naar de dagelijkse praktijk, maakt deze training uniek.

Als u verantwoordelijk bent voor een team, komt u hierin verschillende uitdagingen tegen. Soms loopt het heel natuurlijk en vanzelf. Op andere momenten lijken er meer uitdagingen dan oplossingen te zijn. Daarbij speelt persoonlijk leiderschap een belangrijke rol. Kennis en vaardigheden over hoe u de effectiviteit van uw team vergroot zijn essentieel om uw team op een hoger plan te brengen.

Tijdens de training gaat u drie dagen met andere deelnemers aan de slag. We gaan leren, ervaren en tussen de trainingsdagen door vooral toepassen in uw werkpraktijk. Daarbij staat de vraag centraal wat voor uw team op dit moment nodig is. Vervolgens gaan we een dag met één van onze trainers en uw eigen team aan het werk tijdens een teamdag. Daarbij focussen we op wat nodig is voor de volgende stap met uw team. Het formele trainingstraject eindigt met een trainingsdag met alle deelnemers (dus zonder uw teamleden). Die dag staat in het teken van oogsten, delen en integratie. We gaan ook kijken hoe het leerproces na afloop van het formele trainingstraject vervolgd kan worden.

Teamdag datum nader te bepalen (in november 2017).

Deze prijs is inclusief:

Naast deze activiteiten zijn er diverse andere activiteiten om de impact van deze workshop te maximaliseren. Wij kunnen ook (on the job) coaching en/of een mentortraject verzorgen. Het verder oefenen in de praktijk onder begeleiding is ook mogelijk.

Minimum aantal deelnemers 14, maximum aantal deelnemers 26.

Marque Draijer

Na een carrière van 20 jaar bij multinationals als Unilever, ASML, KPN en NXP in onder andere verschillende Director en Vice President HR rollen maakte Marque de overstap naar Managing Partner bij Evolvere. Daar zet hij zijn ruime kennis en brede ervaring in voor verschillende opdrachtgevers. Zijn manier van werken wordt zeer gewaardeerd om de hoge kwaliteit en impact. Marque is breed inzetbaar op alle aspecten van leiderschaps-, team- en organisatie-ontwikkelprogramma’s, of het nu gaat om strategisch advies, executive coaching, faciliteren van teams,  het leiden van trainingen of interim rollen. Hij werkt vanuit het uitgangspunt dat het ontwikkelen van professionals, leiders, teams en organisaties niet alleen op de lange, maar zeker ook op de korte termijn waarde moeten creëren. Zijn stijl is zowel uitdagend – hij staat erom bekend dat hij alle vragen durft te stellen die gesteld moeten worden - als vernieuwend en daagt mensen en organisaties uit boven zichzelf uit te groeien.

Jan-Kees Walrave

Jan-Kees is een bouwer. Ooit begonnen bij Unilever als innovatie manager waarbij hij nieuwe producten ontwikkelde en produceerde: “Niets is zo leuk als een dag tot aan je knieën in de Magnums staan, net zo lang proberen totdat ze netjes de doosjes ingaan.” Al snel bleken niet de techniek, maar de mensen aan de productielijn de sleutel tot succes, waarna Jan-Kees zich meer ging verdiepen in het HR vak. Tijdens die zoektocht kwam hij in aanraking met het gedachtegoed van Graves, waarbij inzicht in de motivatie van teamleden een enorme versneller bleek te zijn om tot echt effectieve teams te komen. In plaats van productielijnen bouwt Jan-Kees tegenwoordig aan betere teams en helpt hij organisaties meer uit hun mensen te halen. Dat doet hij als Managing Partner van My Motivation Insights en daarnaast als zelfstandig HR-professional in interim HR directie posities. Hij is te bereiken op 06 - 198 507 88

Kim Draijer

Na haar studie kwam Kim er al snel achter dat wanneer je in organisaties iets voor elkaar wilt krijgen, de mensen essentieel zijn. Met het aansluiten bij waar de mensen zijn, sluit je aan bij de realiteit van de organisatie. Bij dat inzicht, ontstond ook een fascinatie voor de ontwikkeling en effectiviteit van mensen en wat hen daarbij eventueel belemmert. Kim heeft via trainingen en opleidingen verbreding en verdieping gezocht op dit vlak. Ze is ervan overtuigd dat er geen standaard recept is voor ontwikkeling. De uitdaging is om precies het goede te doen wat nodig is. En dat maakt het ontwikkelen van organisaties en mensen een feestje, waarin ze al haar creativiteit kwijt kan. Kim is gespecialiseerd in het ontwerp van ontwikkelprogramma’s van hoofdlijn tot detail van operationeel tot executive niveau. Zij heeft onder andere interventies ontworpen voor cultuurontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en teamtrajecten voor grote multinationals. Zij heeft de gave om heel snel de behoefte van de organisatie te doorgronden en dit om te zetten naar een innovatief design met impact. Kenmerkend zijn haar daadkracht, mens- en resultaatgerichtheid en creativiteit. Naast gepassioneerd ontwikkelaar van mensen is Kim Managing Partner van Evolvere.

Elmer Hendrix

Elmer heeft zich na een carrière als engineer en projectmanager voor verschillende bedrijven in het binnen- en buitenland in het systemisch werken gespecialiseerd. Systemisch werk maakt het mogelijk om inzicht te krijgen in wat er op onbewust niveau speelt in organisaties. Het bezig zijn met systemisch werk en dit andere mensen te leren is voor Elmer een passie. Voor hem is deze diep verbonden met het leven zelf en met onze maatschappij. Aangezien hij ten diepste heeft ervaren wat opstellingen voor hemzelf en anderen kunnen betekenen wil hij niets liever doen dan dit werk uitdragen en zo zijn bijdrage leveren aan de groei en bewustwording van mensen. Elmer heeft sinds acht jaar zijn eigen opleidingsinstituut in systemisch werken en heeft onder andere ook voor het Hellinger Instituut gewerkt.

meer informatie

blijf up-to-date

Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Bedankt!
Oops! Er is iets mis gegaan, probeer het nogmaals...

Of volg ons.